Categories
_____

OM MIG

[one_half padding=”46px 50px 0 0″]

Hej,

 

Jeg er uddannet Arkitekt mdd – Cand. Arch. Design fra Arkitektskolen i Århus juni 2013, og dette er mit online portfolio.

På denne side finder du et udvalg af mine projekter, hvoraf min interesse ligger i møbeldesign. Du kan blandt andet læse mere om Saga der er tegnet til Bolia, Mary der er tegnet til Kebe og PickME der er tegnet til Lucie Kaas. Der er udvalgte skoleprojekter, blandt andet mit afgangsprojekt, min SejlStol og stolen ONE. Derudover er der forskellige konkurrencer jeg har deltaget i, både alene og i samarbejde med dygtige medstuderende, eksempelvis spisebordet Kulmat fra FSC Design Award 2010. Til sidst er der også projekter, der har været på diverse udstillinger, blandt andet projektet KREATIVITET, der var udstillet på Museet for moderne møbelkunst og design, Rud Trygesen Arkivet i Hobro i 2014, Formland UP/GRADED messen 2013, og min SparEs lampe fra udstillingen Think Twice Think Human Exhibition til Copenhagen Design Week 2011 – lampen har efterfølgende været fremhævet både i Rusland, Italien, Mexico og Chicago.

Derudover har jeg også erhvervserfaring med, samt stor interesse inden for, online markedsføring og branding af produkt- og møbeldesigns (samt virksomheder og tegnestuers generelle profil) på diverse sociale medier og online magasiner samt programmering af hjemmesider, og ser dette som en naturlig del af en holistisk designtilgang. Jeg har blandt andet stået for Ide og Tilrettelæggelse af Stouby Furniture A/S’s nye ‘Design it your way’ Præsentations video, der er en kundehenvendt video, der skal gøre opmærksom på Stoubys unikke produktion og kundens mulighed for at lave præcis den sofa de går og drømmer om. Derudover har jeg opbygget visuelle profiler på eksempelvis Facebook og Instagram med fokus rettet på kunderelationer, for flere forskellige virksomheder og tegnestuer.

I menuen finder du mit CV, med beskrivelse af min uddannelse og tidligere jobs.
Du kan også læse mere om min faglige profil.

Endeligt kan du klikke på Kontakt hvis du har spørgsmål, idéer til et samarbejde, eller hvis du har lyst til at sidde på en café i en time eller to og diskutere designidéer.

De bedste hilsner,
Anna Karnov

Ps, alle links på hjemmesiden er markeret med blå.

[/one_half] [one_half_last]
Anna Karnov
Århus
[/one_half_last]