Profil

Hej – jeg hedder Anna og er møbel- og produktdesigner, Arkitekt MAA.

Jeg har fornøjelsen af at designe møbler og arbejde sammen med brands som BOLIA, Garant, Værløse, Ilva, Kebe, LucieKaas og Aarhus Kommune/Skjoldhøjskolen.

PROFIL:
Med en baggrund i Cand.Arch.Design fra Arkitektskolen Århus i 2013, arbejder jeg ud fra en holistisk tilgang til møbeldesign. Min erfaring har givet mig stor kendskab til idégenerering, skitsering, detaljering, 3D modellering, rendering og visualisering, formulering og opsætning af præsentationsmateriale og til sidst produktmodning samt udarbejdelse af produktionstegninger.
– Kort sagt, design fra start til slut :-)

Jeg motiveres af at arbejde med hele konceptudviklingen og detaljeringen af produktet, og elsker en udfordring hvor jeg skal løse opgaver inden for en stram tidsramme. Se blandt mine referencer og anbefalinger.

Derudover har jeg også faring med, samt stor interesse inden for online markedsføring og branding af produkt- og møbeldesigns (samt virksomheder og tegnestuers generelle profil) på diverse sociale medier og online magasiner samt programmering af hjemmesider, og ser dette som en naturlig del af en holistisk designtilgang, hvor man når hele vejen rundt.

Tag et kig rundt på mit online portfolio, eller fang mig på contact@annakarnov.com / tlf.: 3171 1449.
Jeg siger sjældent nej til en god kop kaffe og en supplerende brainstorm og idégenerering i godt selskab :-)

 

 

ommig