Profil

Hej – jeg hedder Anna og er møbel- og produktdesigner, Arkitekt MAA.

Jeg har fornøjelsen af at designe møbler og arbejde sammen med brands som Bolia, Garant, DesignersFirst, Værløse Madrassnedkeri, Applicata, Andersen Furniture, Ilva, Kebe, LucieKaas og Aarhus Kommune/Skjoldhøjskolen.

Profil
Med en baggrund i Cand.Arch.Design fra Arkitektskolen Århus i 2013, arbejder jeg ud fra en holistisk tilgang til møbeldesign. Min erfaring har givet mig stor kendskab til idégenerering, skitsering, detaljering, 3D modellering, rendering og visualisering, formulering og opsætning af præsentationsmateriale og til sidst produktmodning samt udarbejdelse af produktionstegninger  –  kort sagt, design fra start til slut :-)

Jeg motiveres af at arbejde med hele konceptudviklingen og detaljeringen af produktet, og elsker en udfordring hvor jeg skal løse opgaver inden for en stram tidsramme. Se blandt mine referencer og anbefalinger.

Derudover har jeg også faring med, samt stor interesse inden for online markedsføring og branding af produkt- og møbeldesigns (samt virksomheder og tegnestuers generelle profil) på diverse sociale medier og online magasiner samt programmering af hjemmesider, og ser dette som en naturlig del af en holistisk designtilgang, hvor man når hele vejen rundt.

Tag et kig rundt på mit online portfolio, eller fang mig på contact@annakarnov.com / tlf.: 3171 1449.
Jeg siger sjældent nej til en god kop kaffe og en supplerende brainstorm og idégenerering i godt selskab :-)

CV

Produktdesign
2021: Bolia, GROVE potteserie
2021: Bolia, STORY sofabord, sidebord og barbord
2020: DesignersFirst, CANVAS skrivebord
2019: Faberin, DINE kitchenware
2018: Garant, to tæppekollektioner
2018: Værløse, møbelkollektion
2017: EP., Slice vægophæng
2016: Kebe, Mary lænestol
2015: Bolia, Saga recliner
2014: EP., OVAL tøjhænger
2014: Lucie Kaas, PickMe skammel

Uddannelse
2013: Kandidat i design, Arkitektskolen Århus
2011: Ark:Idea entrepreneur, Arkitektskolen Århus
2010: Bachelor i møbeldesign, Arkitektskolen Århus
2006: Matematisk student, Nordfyns Gymnasium

Arbejde
2013 – nu: Møbel- og produktdesign, freelance
2016 -17: Odder Barnevognsfabrik, produktudvikling og marketing
2013 -17: SPARK by Thomas Pedersen, møbeldesigner
2014 -16: Stouby Furniture, arkitekt og marketing
2013 -16: Silvan, produktdesign og marketing
2012 -13: Says Who design studio, møbeldesigner
2010 -12: KÅRK arkitektmagasin, en del af redaktionen

Kommentarer

Esben Gravlev Rasmussen,
founder at Lucie Kaas:In the fall 2013 we hired Anna to help us develop a new product that we will be launching in spring 2014. 
From the beginning it was clear that we had made the right decision in choosing Anna for this project. Needless to say that Anna is a talented designer with a great eye for details. However, Anna is also a very dedicated and detailed person. Throughout the process we have been receiving prompt feedback on our questions and a very detailed level of work. In addition to this she has been good as listening to our requirements while still challenging us. 
There is no doubt that we would recommend Anna, and it is very likely that we will do the same again.

Thomas Pedersen, owner at SPARK Design Studio:Anna har været tilknyttet Spark design studio som virksomhedspraktikant i en periode fra september til november 2013, og sidenhen på freelance basis. 
Igennem hele praktikken og freelance forløbet hos Spark har Anna udvist et stort initiativ og engagement og overblik i sine arbejdsopgaver. 
Hun har arbejdet med meget forskellige opgaver lige fra regulær design til oversættelse og tekstproduktion, hjemmesideopbygning, markedsføring på de sociale medier, samt kunde kontakt på specifikke projekter. Hun har taget alle opgaver til sig med stor lyst og energi og er god til at overskue og håndtere mange forskellige typer arbejdsopgaver på én gang. Som designer har Anna udvist god forståelse og fornemmelse for formgivning og er rigtig dygtig og hurtig til 3D modulering. 
Hun er desuden en glad og positiv person, og jeg vil med glæde anbefale Anna.

Merethe Kruse, Udviklingskonsulent, Århus Universitet:Anna Karnov Pedersen har deltaget aktivt i Ark:Idea studentervæksthuset i 2011. Ark:Idea er et semesterforløb hvor arkitektstuderende får redskaber, viden, netværk og rådgivning om hvad det indebærer at være iværksætter, som de omsætter til aktiv handling og egne erfaringer gennem arbejde med egen iværksættervirksomhed. Forløbets omfang er 140 timer. Derudover har Anna modtaget individuel coaching og rådgivning, og har selv arbejdet intenst med det virksomhedsprojekt der var grundlag for hendes deltagelse i Ark:Idea. Anna har udvist exceptionel virkelyst i Ark:Idea. Det er lykkedes Anna at sætte en række spændende arbejdsprojekter i værk, fordi hun i særlig grad har lyst og mod og ikke mindst evne til at få ting til at ske, og formår at aktivere sit store netværk.

Anna har været til stor inspiration for de andre studerende i Ark:Idea, som har haft stor nytte i at få indsigt i Annas store viden og engagement. 

Margrete Bak Partner i Karlbak:Jeg mødte Anna, da hun sammen med sin co-student, Thomas Dudzinsky, kom med design til Kulmatbordet, som de ville have solgt og realiseret. Anna imponerede mig med sin fokus, sin entusiasme, arbejdsomhed og sit mod til at gå ind i en helt ny rolle og et nyt marked.