Categories
_____

PICK ME skammel for Lucie Kaas

PickMe
PICK ME er en skammel tegnet til den danske designvirksomhed
Lucie Kaas.

Skamlen blev præsenteret første gang på Formland UP/Graded messen i Herning februar 2014.

Skamlen er et multifunktionelt møbel, der både fungerer som ekstra siddeplads, men også et lille sofabord du kan tage med der hvor der er behov for ekstra afsætningsplads.

Mit fokus i skitseringen af skamlen har været på selve samle-oplevelsen for kunden – fra de pakker den ud af kassen, til de har skruet den færdige skammel sammen. Detaljeringen ligger i sargens markante udformning og dennes montering i siddefladen, samt benenes montering i stålrørene.

Overordnet har skamlen et nordisk udtryk hvor form follows function, og hvor brugen af nordiske træsorter blandet med forskellige metaller giver et tidstypisk multifunktionelt møbel, der kan bruges både som ekstra siddeplads, sengebord, afsætningsplads, sidetable eller sofabord etc.

Siddefladen er soft-coated i matte farver, hvilket giver skamlen et tvist og en eksklusiv taktilitet, samtidig med at farven kan vælges så skamlen kan personliggøres til at passe ind i kundens individuelle stil. Et varm, legende udtryk, der giver et venligt og imødekommende møbel.

Produceres af Lucie Kaas, pris 1.299 DKK.
Fås i farverne: Petroleum, Gråhvid, Antracit, Brændt Orange og Rosa

Se forhandlerliste her

Følg PickMe på Instagram herunder:

[wdi_feed id=”4″]