Categories
_____

SLICE vægophæng

FUNKTION
Med sit unikke design kombinerer SLICE på elegant vis en knivholder, hylde, knager og opbevaring. Sammensæt selv SLICE på din måde – til dit behov.

OPBYGNING
SLICE består af en rundstok, der er monteret med et afstandsstykke ind mod væggen. De tilhørende accessories – krogene, bakken og holderen – monteres nedenfra og op, og sidder derved fast bag rundstokken. De kan monteres uafhængigt af hinanden, og man kan derved bygge netop den opstilling man ønsker.

ANVENDELSE
Selve rundstokken har to fræste riller, der fungerer som knivholder i køkkenet, og der er derved ikke brug for de traditionelle magneter. Krogene og bakkerne kan placeres uafhængigt af rillen, og stangen kan sammensættes frit efter behov.

I køkkenet kan krogene bruges til viskestykker eller grydelapper, bakken til udstilling af yndlingskogebogen eller krydderierne, og den dybe bakke til at opbevare de friske urter lige ved hånden.

På kontoret kan holderen sammensættes således, at den holder dine tusher, notesbøger og iPad inden for rækkevidde.

1 design med utallige anvendelsesmuligheder.

I den lille gang kan bakken holde nøglerne, og jakken kan hænge på krogen – imens vægopbevaringen kan passe på mobiltelefonen og yndlingsbogen når den bruges som sengebord.

Udviklet i samarbejde med arkitekt Signe Torlop Carlsen

konstruktion kontor kokken opbygning sove-kort-235