Categories
_____

LANDSCAPE tæppedesign for Garant

LANDSCAPE tæppedesign

Jeg har haft fornøjelsen af at sætte mit præg på to nye tæppeserier for Garant. Udgangspunktet ligger i den her fede farveudvikling, som nu skifter hen mod mere dybe farver krydret med urbane positive farver, der giver en masse som designer at lege med.

Fringe som giver muligheden for et diskret farvespil der kan spejles over i det øvrige interiør og på den måde skabe sammenhæng i indretningen. Farvespillet er en sjov lille detalje som vil fange øjet fordi det skiller sig ud – man kan næsten kalde det en uregelmæssighed, men som samtidig er et grafisk mønster, med et simpelt nordisk og minimalistisk udtryk.

Landscape har et mere farveorienteret udtryk. Det er et markant tæppe, der kan fungere som et samlingspunkt, der kan samle et møbelarrangement i stuen eller give farve til en ellers hvid eller neutral indretning. Jeg tænker at man godt kan se hvor den fik sit navn fra med sit grafiske motiv af et landskab. Og så er det naturligvis individuelt om man drømmer sig væk til kornmarker eller den smukke sø eller det barske klippelandskab alt efter hvor man kommer fra og hvilken farvekombination man vælger.

Hver tæppe har sin egen retning, men fælles for dem er at alle har noget at få øje på og en værdi eller et minde at tillægge dem, og gøre dem helt personlige.

Kommer i 5 farvekombinationer.

Designet for Garant – i butikkerne fra maj 2019.