Lav en skål af blade i flotte efterårsfarver

Du skal bruge:

  • Pensel
  • Efterårsblade
  • Ballon
  • Rørepind
  • Polyfilla Specialklister

 


Step 1:

Tag ud i naturen og saml en masse blade. Sørg for at vælge både grønne, gule, røde og brune, så skålen til sidst vil fremstå som en hel efterårsskov.
Start med at tørre dine blade, især dem du har plukket direkte fra træerne. Det gøres nemt ved at lægge dem imellem to stykker køkkenrulle.

 


Step 2:

Klip derefter stilken af bladene, ca. 3 mm inde i bladet. Stilken er stiv og bøjer ikke rundt om skålens form, så derfor skal de bare væk.

 


Step 3:

Rør derefter 55 g Polyfilla Specialklister op med 1 liter koldt vand og omrør kraftigt i 30 sekunder. Dette er rigeligt til 4 – 5 skåle. Lad blandingen hvile i 3 minutter, og efter endnu en omrøring er den klar til brug.

 


Step 4:

Pust ballonen op, og placér den i en skål. Start med at påføre Polyfilla Specialklister på toppen af ballonen, og arbejd dig nedad.
Vælg det blad, du vil have til at være bunden af skålen, læg det på toppen af ballonen og glat det ud med fingrene.
Påfør derefter Polyfilla Specialklister ud over bladet.

 

 


Step 5:

Fortsæt med at lægge blade og påføre Polyfilla Specialklister til du synes, at skålen er stor nok.

 


Step 6:

Påfør til sidst et par ekstra blade på toppen for at stabilisere det, der bliver bunden af skålen. Lad det tøre 1 døgn, eller til Polyfilla
Specialklisteren er helt tør.

 


Step 7:

Når skålen er helt tør, lukkes luften langsomt ud af ballonen. Dette gøres ved at sætte et stykke tape på ballonen og efterfølgende stikke en nål ned i tapen. Vær forsigtig med at løsne bladene på kanten af skålen.