Categories
_____

SparEs lampe

The lamp is made for the “Think Twice, Think Human” Exhibition at Copenhagen Design Week 2011.
The lamp is a way to re-use a deck of playing cards where one card is missing, instead of throwing the remaining cards out.

[one_half padding=”20px 20px 0 0″]

SparEs lampe

SparEs er designet til Think Twice Think Human Exhibition til Copenhagen Design Week 2011. Det overordnede tema var genbrug af materialer til nye produkter.

Vi kender alle frustrationen, når der mangler et enkelt kort i et sæt spillekort. De fleste kortspil kræver alle 52 kort, og det er umuligt at lave eller erstatte det manglende kort, da det hurtigt vil blive genkendt. Hvis et enkelt kort mangler, er der ikke andet for at smide resten ud, eller købe et nyt sæt – til trods for at der ikke er noget i vejen med de resterende 51 kort.

Hvis du kombinerer de resterende kort med en fatning fra en gammel lampe, har du skabt en ny loftlampe med en anderledes og personlig lampeskærm. Udtrykket af lampeskærmen symbolisere et korthus – og kortene kan placeres på mange forskellige måder, og derved give lampen mange forskellige udtryk.

”Anna Karnov Pedersen‘s Ace of Spades lamp turns a disused deck of playing cards into a stunning lighting solution. ” fra inhabitat.com

Se hjemmesiden for Copenhagen Design Week og Think Twice udstillingen HER.
Og artiklen fra inhabitat.com HER.
Også nævnt på DesignVagrant.com HER.
Artikel om lampen i det russiske livsstilsmagasin Kommersant HER.
Artikel om lampen i det italienske magasin IO DONNA fra Corriere della Sera HER.

 

[/one_half] [one_half_last padding=”20px 0 0 0″]spares3spares1

[/one_half_last]