Categories
_____

Skænk og daybed

[one_fourth padding=”0 0 25px 0″]

Afgangsprojekt

8 møbler, en samlet serie i birk og uld.
Nomineret til Formland Upcoming Award 2013 på møbelmessen i Herning.

Det overordnede fokus var læring omkring kunders kreativitet og co-creation.

Min opgave skiller sig markant ud fra andre, ved at fokusere på den videnskabelige tilgang til, hvornår en kunde føler sig kreativ, og opfatter sig selv som co-creator på et møbel.

Det forklares ved hjælp af neurotransmissionen i hjernen, hvor dopaminniveauet og det dertilhørende dopamin-rush afgør, om en person føler sig kreativ nok.

Formgivningen fokuserer på markante detaljer, som eksempelvis polstringen af den lydabsorberende låge i skænken i Cradle 2 Cradle certificeret tekstil, der afsluttes med fasede håndtag.

Den ene skydelåge skaber en dynamik i skænken, der hele tiden gør det muligt for kunden at udstille, samtidig med at gemme væk. At skifte stil og fokus på få sekunder, og hele tiden skifte udtrykket på tableauerne.

De ikoniske ben og detaljeringen af understellet, der samler hele seriens udtryk og skaber den røde tråd i alle 8 møbler. Daybed’en og bænkens polstring af madras, der maksimerer udnyttelsen af tekstilbredden, og inkorporerer fastmontering til understellet i designet.

Se slideshow med skænken til Formland her.

[/one_fourth][three_fourth_last padding=”0 0 0 25px”]13
[/three_fourth_last][one_fourth padding=”10px 10px 10px 10px”]dagtimer[/one_fourth][one_fourth padding=”10px 10px 10px 10px”]aften hygge[/one_fourth][one_fourth padding=”10px 10px 10px 10px”]fars side[/one_fourth][one_fourth_last padding=”10px 10px 10px 10px”]mors side[/one_fourth_last]