CV

ERHVERVSERFARING

Jul 2016 – dec 2017: Head of Marketing / Produktdesigner hos Odder Barnevognsfabrik A/S.
En del af teamet bag produktudviklingen af det nye barnevognsstel til 2019. Arbejdsområderne er inden for design, formgivning og udvikling, prototyping og 3d print, præsentation og emballage.
Derudover Marketingchef med overordnet ansvar for at Odders brand fremstår kvalitetsbevidst, tilgængeligt og i øjenhøjde med børnefamilien. Ansvar for:
· Markedsføring: overordnet rød tråd og strategi for Odder Barnevognsfabriks brand.
· Sociale medier: alle opslag, tekstforfatning, kampagner, vedligehold, planlægning og strategi, konkurrentanalyse, indblik, håndtering af eksterne samarbejdspartnere samt koordinering og projektledelse (primært Facebook, Instagram og LinkedIN).
· Alle grafiske opgaver heraf projektleder på det årlige katalog med koordinering af fotos, styling, brandhistorie, visuelle udtryk etc.
· Projektleder på livsstilsmagasinet Når Verden Venter (3 gange årligt), med ansvar for opsætning, al indhold, koordinering af annoncer samt eksterne samarbejdspartnere. Læs magasinerne her:
· Projektleder for ide, opsætning samt implementering af nyt emballage rullet ud på hele produktserien fra fabrik til det samlede udtryk i display i BabySam.
· Vedligeholdelse af hjemmeside, programmering og opsætning samt generel SEO

Jun 2014 – jul 2016: Creative Architect MDD / Strategic Designer hos Stouby Furniture.
Ansvarlig for en ny, visuel strategi.
Arbejdsopgaver: Marketing – Photoshoot styling, pressetekster, social marketing, pr osv.
Online visuel identitet: Designe layout, producere indhold, implementering og vedligeholdelse af www.stouby.com
Online visuel identitet: Designe layout, producere indhold, implementering og vedligeholdelse af www.RAUN.com

Okt. 2013 – jun 2016: Produktdesigner hos Silvan.
I samarbejde med Silvan er jeg designer bag et nyt markedsføringskoncept der skal vise kunderne anderledes måder at bruge deres produkter på – jeg kalder konceptet for “Silvan Hacks by Anna Karnov”. Konceptet stammer fra en del af min research fra mit afgangsprojekt på Arkitektskolen Århus, og det er fedt at Silvan er med på at lade mig prøve det i praksis! Se mine projekter på deres Facebookside eller på Silvan.dk samt i mit portfolio her på siden.
Derudover har jeg stået for research, analyse og strategi omkring implementering af diverse sociale medier, herunder især Pinterest, til brug i Silvans sociale medie strategi og content marketing.

Sep. 2013 – mar 2017: Møbeldesigner hos Spark.
Starter i virksomhedspraktik og fortsætter efterfølgende som designer hos Thomas Pedersen, designeren bag StingRay gyngestolen og modtager af RedDot Design Award. Arbejdsopgaver: Ideudvikling, skitsering, modelbygning, optegning i 3D programmer (Rhino), udarbejdelse af arbejdstegninger til produktion, grafisk arbejde, udarbejdelse af præsentationsmateriale, udvikle og implementere en overordnet branding- og kommunikationsstrategi.

Aug. 2013 – nu: Freelance møbeldesigner hos Lucie Kaas.
Freelance møbeldesign. Lancering af skamlen PickME i foråret 2014. Yderligere produkter i støbeskeen.
Arbejdsopgaver: skitsering, 3d modellering, prototyping, udarbejdelse af produktionstegninger, formidling.

Maj 2014 – nu: Underviser / kursusholder, i Visuel social markedsføring hos Jensens Kurser.
Freelance underviser / kursusholder hos Jensens Kurser.
Arbejdsopgaver: Selvstændig tilrettelæggelse af kursusmateriale, samt udførelse af undervisning for hold samt enkeltpersoner. Udbyder kurser angående visuel social markedsføring samt kreativ virksomheds-strategi.

Apr. 2014 – nu: Iværksætter og Designer hos Situationsfornemmelse.
Sammen med en Signe Torlop Carlsen har jeg opstartet initiativet “Situationsfornemmelse”. Her designer og producerer vi gennemtænkte designs gennem leg og en masse kaffe. Vi har blandt andet nyfortolket og redesignet den nedhængte tøjhænger, og resultatet heraf er OVAL TØJHÆNGER, der kan købes på vores webshop HER.

Jun. 2013 – Jun. 2014: Produktdesign konsulent hos Xprint.dk.
Udvikling af nyt ramme-system til trykkeri.  Arbejdsopgaver: Skitsering, konceptualisering, prototyping.

Dec. 2013 – feb. 2014: Designer hos Rikke Frost.
Tilknyttet tegnestuen Rikke Frost. Arbejdede blandt andet med møbeldesign, samt en ny social profil for tegnestuen.

Apr. 2012 – jul. 2013: Møbeldesigner hos SaysWho 
Som praktikant hos SAYS WHO arbejde jeg med alt fra idégenerering, skitsering, 3D modellering, præsentationsmateriale og til sidst produktmodning samt udarbejdelse af produktionstegninger. Udover produktdesign, var jeg også med til opgaver omkring konkurrentanalyser, layoutopgaver samt nyt design og vedligeholdelse af deres hjemmeside. I sidste halvdel af mit praktikforløb omfattede mine arbejdsopgaver også virksomhedens PR.
Efter jeg afsluttede mit praktikforløb hos Says Who, tilbød de mig en stilling som designer. Mine opgaver lå i naturlig forlængelse af praktikforløbet, hvor jeg arbejdede med produktdesign samt tegnestuens online PR. Derudover stod jeg for programmering og vedligeholdelse af deres hjemmeside.

Feb. 2011 – jul. 2011: Optaget i Ark:Idea.
Sammen med en medstuderende, blev jeg optaget i Ark:Idea, som er iværksætter-initiativet på Arkitektskolen i Århus.

Apr. 2010 – feb. 2012: Medlem af redaktionen på KÅRK.
Jeg var en del af den redaktionelle gruppe der stod for to udgaver af magasinet [KÅRK], der er det studierelevante, professionelle arkitekturmagasin fra Arkitektskolen Århus.

Nov. 2009 – apr. 2011: Fotograf hos GadeMode(tm)
Jeg arbejdede som frivillig fotograf for projektet GadeMode. Her bidrog jeg med billeder af personer fra Miami, der havde en eksperimenterende og anderledes tilgang til mode og brug af accessories. Billederne bliver posted på www.gademode.dk for at inspirere andre. Efter kort tid fik jeg yderligere ansvaret for nye fotografansøgere, samt oplæring og vejledning af disse. Desværre lukkede projektet i april 2011.

Nov. 2009 – okt. 2011: Design skribent DECoRATE
Jeg var frivillig design skribent hos DECoRATE, et dansk online community om design og boligtrends.

Aug. 2009 – jan. 2010: Selvstudie i Miami, Florida.
Jeg fik muligheden for at tage til Miami Beach, Florida. Her havde jeg 6 måneders selvstudie, hvor jeg oplevede den omfattende arkitektur og design der er i Miami. Jeg fik også en grundig indsigt i amerikansk livsstil og levevilkår, og som resultat fik jeg udvidet mit engelske ordforråd.

Okt. 2006 – maj 2007: Salgsleder hos Scandinavian Marketing Group
Jeg arbejdede som salgsleder for en marketing virksomhed der arbejdede med velgørenhed, såsom Børnecancerfonden, Kvindehandel, Børnehjemsfonden og Dansk Handicap Idræts Forbund. Jeg arbejdede indenfor marketing, salg, oplæring af nye sælgere og salgstræning af mit eget team. Her fik jeg både erfaring indenfor reklame/pr og formidling af velgørenhed.

2001 – 2006: Badmintontræner hos Veflinge sportsklub
Jeg arbejdede som frivillig badmintontræner for 16 – 20 drenge fra min lokale by. Jeg stod for al træning, og var også ansvarlig for at arrangere stævner blandt vores nabobyer.

UDDANNELSE

2011 – 2013: Århus ArkitektskoleCand. Arch. Design
2007 – 2011Århus ArkitektskoleBA. Design

2003 – 2006Nordfyns Gymnasium.
Matematisk student.

2002 – 2003Glamsdalens Idrætsefterskole.
Fysisk uddannelse, efterskoleophold.

IT

Adobe Indesign
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Dreamweaver

Rhinoceros 4.0
Vray

AutoCAD Architecture

PRODUKTERFARING

Recliner, spisebordsstole, spiseborde, loungestole, skamler, sofaborde, sofaer, skænk, reoler, senge, havemøbler, spejle, billedrammer, lamper og boligaccessories.

ANBEFALINGER

Thomas Pedersen, owner at SPARK Design Studio:

Anna har været tilknyttet Spark design studio som virksomhedspraktikant i en periode fra september til november 2013, og sidenhen på freelance basis. 
Igennem hele praktikken og freelance forløbet hos Spark har Anna udvist et stort initiativ og engagement og overblik i sine arbejdsopgaver. 
Hun har arbejdet med meget forskellige opgaver lige fra regulær design til oversættelse og tekstproduktion, hjemmesideopbygning, markedsføring på de sociale medier, samt kunde kontakt på specifikke projekter. 
Hun har taget alle opgaver til sig med stor lyst og energi og er god til at overskue og håndtere mange forskellige typer arbejdsopgaver på én gang. 
Som designer har Anna udvist god forståelse og fornemmelse for formgivning og er rigtig dygtig og hurtig til 3D modulering. 
Hun er desuden en glad og positiv person, og jeg vil med glæde anbefale Anna.

Esben Gravlev Rasmussen, founder at Lucie Kaas:

In the fall 2013 we hired Anna to help us develop a new product that we will be launching in spring 2014. 
From the begginning it was clear that we had made the right decision in choosing Anna for this project. Needless to say that Anna is a talented designer with a great eye for details. However, Anna is also a very dedicated and detailed person. Throughout the process we have been receiving prompt feedback on our questions and a very detailed level of work. In addition to this she has been good as listening to our requirements while still challenging us. 
There is no doubt that we would recommend Anna, and it is very likely that we will do the same again.

Udviklingskonsulent fra Århus Universitet Merethe Kruse skriver:

Anna Karnov Pedersen har deltaget aktivt i Ark:Idea studentervæksthuset i forårssemesteret 2011. Ark:Idea er et semesterforløb hvor arkitektstuderende får redskaber, viden, netværk og rådgivning om hvad det indebærer at være iværksætter, som de omsætter til aktiv handling og egne erfaringer gennem arbejde med egen iværksættervirksomhed. Forløbets omfang er 140 timer. Derudover har Anna modtaget individuel coaching og rådgivning, og har selv arbejdet intenst med det virksomhedsprojekt der var grundlag for hendes deltagelse i Ark:Idea. Anna har udvist exceptionel virkelyst i Ark:Idea. Det er lykkedes Anna at sætte en række spændende arbejdsprojekter i værk, fordi hun i særlig grad har lyst og mod og ikke mindst evne til at få ting til at ske, og formår at aktivere sit store netværk.

Anna har været til stor inspiration for de andre studerende i Ark:Idea, som har haft stor nytte i at få indsigt i Annas store viden og engagement. 

Evt. spørgsmål kan rettes til undertegnede. 

Merethe Kruse
Cand.arch.
Proces‐ og udviklingskonsulent
Studentervæksthuset Ark:Idea
Arkitektskolen Aarhus

Service Designer Line Feldfos skriver:

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Anna Karnov i forbindelse med det redaktionelle arbejde på det arkitektfaglige magasin Kårk. Her stod Anna på daværende tidspunkt for opgaver både med hjemmesiden og med koordinerende opgaver i selve redaktionen. Anna var med sit positive væsen med til at skabe god stemning under redaktionsmøderne, men samtidigt er hun en af dem, der ikke bare taler, men også handler –en egenskab jeg især satte meget pris på i vores samarbejde.

Professionelle coach Margrete Bak skriver:

Jeg mødte Anna, da hun sammen med sin co-student, Thomas Dudzinsky, kom med design til Kulmatbordet, som de ville have solgt og realiseret. Anna imponerede mig med sin fokus, sin entusiasme, arbejdsomhed og sit mod til at gå ind i en helt ny rolle og et nyt marked.